Ik ben Annemiek

Ik ben Annemiek (1967), getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen.

Na jaren in de gezonheidszorg gewerkt te hebben, o.a. als fysiotherapeute, ging mijn hart steeds vaker harder kloppen als ik aan het koken en bakken was.  Nieuwe recepten uitproberen en aanpassen, eigen draai er aan geven, maar ook zelf recepten bedenken. Er zijn heel wat baksels (en ja, ook misbaksels) uit mijn oven gekomen! En wat ben ik blij met familie en buren, die heel graag mijn gelukte gebak willen goedkeuren!

In 2016 is bij mij het idee ontstaan dat ik heel veel mensen wil laten genieten van mijn gebak en hartige hapjes. Want wat is er nu leuker dan dát? Op 1 april (nee, geen grap; wel mijn humor) 2017 heb ik Party Fours ingeschreven bij de KvK.

Mijn missie is om jouw feest een unieke beleving te laten zijn!

GEZOND

In 2017, net nadat Party Fours geboren is, ben ik er achter gekomen dat ik een intolerantie heb voor o.a. tarwe en geraffineerde suikers. En dat met een catering bedrijf! Geen goede combi, dus.

Maar omdat ik me niet zomaar neer leg bij dit nieuws, ben ik gaan ontdekken welke alternatieven er zijn. En dat is eigenlijk een hele leuke ontdekkingsreis! Want er zijn heel veel mensen overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen, en je hoort daarom steeds meer over tarwevrij, koolhydraatarm, lactosevrij, suikervrij, keto, paleo en dergelijke.

In mijn zoektocht naar gezonde gebakjes heb ik veel recepten bedacht en geperfectioneerd. Waarbij voor mij voorop staat dat je weinig of geen verschil kan zien met het traditionele gebak. Ik vind het zelf erg ongemakkelijk als ik, of iemand anders, op een verjaardag of feest iets “speciaals” krijgt vanwege een voedselprobleem.

En als meer mensen genieten van het ‘gezonde’ gebak, dan doet mij dat deugd!