Cookie- en Privacy Verklaring

Cookieverklaring

 

Party Fours

www.partyfours.nl

info@partyfours.nl

KvK nummer 68448082

 

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

In deze verklaring leggen we u graag uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waar deze cookies voor dienen.

 

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt.

 

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics.

Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes http://export.gov/safeharbor/

Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/ vinden.

 

Social Media buttons

We willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes.

Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

 

Facebook https://www.facebook.com/about/privacy/

Google+ http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

LinkedIn http://www.linkedin.com/static?key=privacy_policy&trk=hb_ft_priv

Pinterest http://pinterest.com/about/privacy/

Instagram http://instagram.com/about/legal/privacy/updated/

 

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

 

Inzagerecht

U heeft het recht om inzicht, correctie en verwijdering van uw gegevens te vragen.

Wij verwerken echter geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies.

Wij hebben echter geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar.

Mocht u hier toch vragen over hebben, neem dan alstublieft via e-mail contact met ons op.

 

Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

 

Algemene Privacy Verklaring

 

Party Fours

www.partyfours.nl

info@partyfours.nl

06-11144664

 

In deze verklaring leggen wij u zo goed mogelijk uit waarom wij uw gegevens verzamelen, wie deze kunnen inzien en waarvoor wij deze gebruiken.

 

Uw gegevens worden door ons gebruikt om u op de hoogte te brengen van nieuwtjes middels onze nieuwsbrieven. Dit kan om algemene informatie gaan, maar ook om acties van ons. Daarnaast gebruiken wij uw NAW-gegevens als wij u het lekkers willen toesturen.

Naast dat uw gegevens verzameld worden door Party Fours, komen deze ook terecht bij ons e-mail programma Mail Chimp en onze hosting Hostnet.

Uw gegevens blijven opgeslagen in ons systeem. Indien u zich uit schrijft voor onze nieuwsbrief, zullen uw gegevens binnen 1 maand worden verwijderd. Dit geldt ook indien u uw account verwijderd; dan zullen wij uw gegevens ook binnen 1 maand verwijderen.

Een ieder die zijn/haar persoonsgegevens achter laat op onze website, kan deze inzien, rectificeren of wissen.

Een ieder heeft het recht om tegen de verwerking van zijn/haar gegevens bezwaar te maken.

Een ieder heeft het recht op het intrekken van de toestemming op het verwerken van zijn/haar gegevens.

Indien u een klacht heeft over hoe wij met uw persoonsgegevens om gaan, kunt u dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens: telefoon 0900 – 2001201.

Het verwerken van uw persoonsgegevens door ons is een voorwaarde om een bestelling te kunnen doen (dit geldt zowel voor een E-book als voor gebakjes en hapjes). Indien u geen toestemming geeft voor uw persoonsgegevens, dan kunt u geen bestelling doen. U kunt er van uit gaan dat wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens zullen omgaan.