Over Mij

Hoi! Ik ben Annemiek

 

Ik ben Annemiek (1967), moeder van 2 volwassen kinderen en vrouw van Henk. En natuurlijk het gezicht van Party Fours!

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, o.a. als fysiotherapeute, ging mijn hart steeds vaker harder kloppen als ik aan het koken en bakken was.  Nieuwe recepten uitproberen en aanpassen, mijn eigen draai er aan geven, en ook zelf recepten bedenken. Er zijn heel wat baksels (en ja, ook misbaksels) uit mijn oven gekomen! En wat ben ik blij met familie en buren, die heel graag mijn gelukte gebak willen goedkeuren!

In 2016 is bij mij het idee ontstaan dat ik heel veel mensen wil laten genieten van mijn gebak en hartige hapjes. Want wat is er nu leuker dan dát? Op 1 april (nee, geen grap; wel mijn humor) 2017 heb ik Party Fours ingeschreven bij de KvK.

Over Mij

Hoi! Ik ben Annemiek

 

Ik ben Annemiek (1967): het gezicht van Party Fours!

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, o.a. als fysiotherapeute, ging mijn hart steeds vaker harder kloppen als ik aan het koken en bakken was.  Nieuwe recepten uitproberen en aanpassen, mijn eigen draai er aan geven, en ook zelf recepten bedenken. Er zijn heel wat baksels (en ja, ook misbaksels) uit mijn oven gekomen! En wat ben ik blij met familie en buren, die heel graag mijn gelukte gebak willen goedkeuren!

In 2016 is bij mij het idee ontstaan dat ik heel veel mensen wil laten genieten van mijn gebak en hartige hapjes. Want wat is er nu leuker dan dát? Op 1 april (nee, geen grap; wel mijn humor) 2017 heb ik Party Fours ingeschreven bij de KvK.

Mijn missie is:

 

jouw feest een unieke beleving te laten zijn!

Since 2017

Party Fours;

Betekenis van deze naam

 

Toen ik had besloten om een catering bedrijf te gaan starten en te gaan doen waar ik super enthousiast van word en waar ik goed in ben, ging ik bedenken welke naam ik daar goed bij vond passen. Een naam die de lading dekt van wat ik doe (gebakjes, hapjes en lekker eten maken) en wat ik wil uitstralen: FEESTELIJK GENIETEN!

Het viel me nog niet mee om een goede naam te vinden. Tot het moment waarop ik een nieuw recept voor petit fours (je weet wel; die kleine gebakjes) had uitgeprobeerd. Ik liet het mijn man zien en proeven. Enthousiast riep hij uit: “Wat een geweldig mooie en heerlijke party fourtjes!”

Party Fours was geboren!

Mijn Visie

Ik droom al een aantal jaren om een eigen theehuis te hebben!

Een kleine, knusse ruimte waar je lekker(!) kan genieten van verantwoord en gezond gebak, hapjes en een high tea; of je nu wel of geen voedselintolerantie of -overgevoeligheid hebt.

Dit is ook de reden dat ik gestart ben met het verzorgen van (o.a.) gezonde catering!

Mijn Missie

Iedereen kan mee genieten van gezond en verantwoord gebak en ander lekkers tijdens elk feest!

Omdat jouw feest een unieke beleving mag zijn!

Waar ik voor sta

Feestelijk | Vers | Gezond | Ambachtelijk | Authentiek | Passie | Met Liefde Gemaakt | Duurzaam

hoe het is begonnen…

 

 

Als kind ging m’n moeder geregeld koekjes bakken met ons (mijn zusjes en ik); dat was natuurlijk elke keer een feestje! Dit was mijn eerste kennismaking met de magie van het bakken.

 

Daarnaast vond ik het ook heerlijk als we mochten logeren bij opa en oma. Want oma bakte de heerlijkste appeltaarten! 

 

Ik kon (voor mijn gevoel) uren naar haar kijken; hoe ze het deeg kneedde, hoe ze de appeltjes schilde en het klokhuis eruit sneed; dat was voor mij al een feestje! 

 

Later, in mijn studententijd, begon ik met het uitproberen van recepten op het gebied van koken (maaltijden) en bakken. Ik genoot daar enorm van!

 

En vervolgens ben ik dat blijven doen! Nog steeds ben ik een verwoed verzamelaar van allerlei recepten, waar ik mijn inspiratie uit haal. Aan deze recepten geef ik vervolgens mijn eigen draai, door het nét even anders te maken; precies zoals ik dat wil!

 

impressie

stapeltaartje
Almeloootjes

"Cake is for life; not just for birthdays"

Alleen de beste ingrediënten

De beste resultaten krijg je met de beste ingrediënten; dat proef je! Daarom koop ik het liefst vers bij de lokale ondernemers en groothandels. Hiermee zorg ik ook dat ik weet wat ik in huis haal.

Inmiddels heb ik heel wat vaste adresjes waar ik geregeld kom. Kwaliteit staat bij mij voorop!

Op maat gemaakt

Geef jij een feest in een bepaald thema, dan vind ik het super leuk om het gebak/hapjes daar op aan te passen, om het een kloppend geheel te laten zijn. 

Ik denk met je mee, omdat jouw feest uniek mag zijn!

Dus heb je leuke ideeën; vertel het me! Ik denk graag met je mee.

Oma’s recepten

Mijn oma bakte de lekkerste appeltaarten! Echt! Elke zondag kwamen al haar kinderen met aanhang en kleinkinderen op visite; het huis was stampvol! Wij gingen dan met onze neefjes en nichtjes naar boven om met lakens een doolhof te maken van het stapelbed. Wat een plezier!

Maar eerst natuurlijk wat drinken en een stukje versgebakken appeltaart! Die sneed oma altijd in bijzondere stukjes; de ronde taart sneed ze eerst een rondje in het midden; die werd in 4 stukjes gesneden. en vervolgens sneed ze de rest van de taart in kleine puntjes, zodat ze voor iedereen een stukje had!

Sommige herinneringen blijven bestaan!♥

 

Ondertussen heb ik een aantal van haar heerlijke recepten aangepast aan mijn en jouw gezonde eet stijl; zo kan iedereen genieten!

 

Homemade; met liefde

Naast de beste ingrediënten gebruik ik ook altijd één speciaal ingrediënt: mijn liefde!

En dat proef je!

Voor mij is het vanzelfsprekend om alles zelf te maken; dat smaakt nu eenmaal beter, vind ik. Elk cakeje, sausje, botercrème; alles krijgt een speciale ‘touch’ van mij. Dat ben ik. Dat doe ik. Dat vind ik belangrijk.

Dat beetje extra; speciaal voor jou! Daar geniet ik van! En ik denk jij ook!

Catering & Bezorging

Wat voor een feest jij wilt geven, groot of klein; lunch, gebak, buffet, picknick of borrelen; ik maak iets heerlijks voor jou en jouw gasten.

En in Almelo en omgeving kom ik dat dan met  veel plezier bij je bezorgen.

wat anderen zeggen:

“heerlijk”

“Vandaag heeft Annemiek van Party Fours een heerlijke, gezonde lunch voor onze training verzorgd.

Het was heerlijk en goed verzorgd 👍🏻”

Simone

“ervaren koks”

Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Het koken ging soepel en toch veel nieuwe technieken geleerd. Echt een aanrader voor als je iemand een kado wilt geven dat ze lang bij blijft! En bovenal natuurlijk erg lekker door de professionele begeleiding van Annemiek.

Tim

“heerlijk eten”

“Heerlijke brunch voor Pasen gehaald bij Annemiek. De kwaliteit en de keuze van broodjes, salade e.d. waren zeer goed. De kinderen vonden de broodjes maar met name de cheesecake erg lekker”.

Christine

“Luxe hapjes | heerlijke taartjes | ook gezond; echt super”

Ik ben samen met mijn gezin bij haar openingsfeest geweest. Wauw wat een lekkere hapjes & taartjes. Voor de kinderen heeft ze ook een mooi assortiment. De afwisseling tussen hartig en zoet was perfect. En dan ook nog eens gezond. Echt super.
Annemiek je maakt super lekkere luxe hapjes! Ik zal zeker iedereen in mijn omgeving naar jouw doorsturen!”

Nienke

app me en ik reageer zo snel mogelijk