Heb jij dat ook? Dat de eerste keer best wel spannend is?

Ik vind het namelijk best wel spannend dat ik nu mijn eerste blog aan het schrijven ben! Ik heb ruim een jaar (met een aantal tussenpozen) gewerkt aan het bouwen van mijn website. Toen ik begon, wist ik eigenlijk nog niet precies wat ik wou met mijn bedrijf, welke kant ik op wou gaan. Ik had dus geen focus! En dat werkt niet!

Mijn website heb ik gelanceerd, en dan is de volgende stap om te beginnen met bloggen… Bij deze!

 

Inmiddels heb ik wel aardig op een rij wat ik wil met mijn bedrijf, en vooral ook wat ik over een jaar of 5 wil: een theehuis!!! (En ja, dat wordt ook mijn eerste keer!) Daar kan ik mij al enorm op verheugen. Een sfeervolle, knusse ruimte. Gezellige zitjes, houtvuurtje. En natuurlijk heerlijke gebakjes, hapjes, lunch. Ik zie het al helemaal voor me!

 

Maar eerst lekker bezig gaan met leuke, lekkere en luxe gebakjes en hapjes maken. Jou en jouw gasten heerlijk verwennen! En voorzien van alle gemakken, want je hoeft zelf niets te regelen, behalve dan de drankjes voor jouw gasten.

Misschien wordt het wel jóuw eerste keer dat je kennis maakt met mij, of met het lekkers wat ik maak.

Hoe dan ook; de eerste keer is ook best wel erg leuk! Ik vond deze eerste keer een blog schrijven in ieder geval super om te doen!

En over de eerste keer gesproken: ik ga (voor de eerste keer) een openingsfeest geven. Het lijkt mij erg leuk als jij daar ook bij zal zijn, dus zie ik je dan?

 

Liefs, Annemiek 

app me en ik reageer zo snel mogelijk