Ik ben Annemiek Tijhof – van den Heuvel (1967); de trotse oprichter van Party Fours.
Mijn carrière begon als fysiotherapeute, waar ik jarenlang mensen hielp om hun klachten te herstellen en hun fysieke gezondheid te verbeteren. Tijdens deze periode ontdekte ik de kracht van voeding en de impact die het heeft op ons welzijn en welbevinden. Toen ik in 2019 er achter kwam dat ik geen tarwe en gluten verdraag, begon ik mij te verdiepen in glutenvrij en lekker eten.
Mijn passie voor koken en bakken werd weer aangewakkerd en er ontstond een nieuwe missie: iedereen zorgeloos laten meegenieten van heerlijke, verse, glutenvrije taarten, gebakjes, hapjes en maaltijden.
Ik combineer mijn kennis van gezondheid en voeding met mijn liefde voor koken en bakken. Alles wordt met zorg bereid, waarbij ik gebruik maak van verse en, waar mogelijk, lokale ingrediënten.
In mijn keuken/kookstudio bak en kook ik graag de lekkerste dingen voor jou. Zoals je op de foto kan zien, is dit echt MIJN plek waar ik graag ben.
Hier geef ik ook geregeld bak- en kookworkshops geef (waar jij ook aan mee kan doen!). Of je nu een taart wil leren bakken, tompoucen van zelfgemaakt bladerdeeg, een High Tea of liever gaat voor een driegangen menu; je kan het zo gek niet bedenken of we gaan het maken.
Wil je daar meer over weten? Laat dan hier een berichtje achter.
Ook ben ik als bakinstructrice actief voor de Nederlandse Coeliakie Vereniging.
Mijn missie is:
jou zorgeloos te laten genieten!
#omdatiedereenmoetkunnenmeegenieten
Alleen de beste ingrediënten
De beste resultaten krijg je met de beste ingrediënten; dat proef je! Daarom koop ik vers bij de lokale ondernemers en groothandels; mét het crossed grain keurmerk (om glutenvrij te garanderen).
Inmiddels heb ik heel wat vaste adresjes waar ik geregeld kom. Kwaliteit staat bij mij voorop!
Op maat gemaakt
Geef jij een feest in een bepaald thema, dan vind ik het super leuk om taart/gebak/hapjes daar op aan te passen, om het een kloppend geheel te laten zijn.
Ik denk met je mee, omdat jouw feest uniek mag zijn!
Dus heb je leuke ideeën; vertel het me!
Oma’s recepten
Mijn oma bakte de lekkerste appeltaarten! Echt! Haar versie heb ik aangepast naar een glutenvrije én lactosevrije versie; nog altijd even heerlijk!
Herinneringen blijven bestaan! ♥
Homemade; met liefde
Naast de beste ingrediënten gebruik ik ook altijd één speciaal ingrediënt: mijn liefde!
En dat proef je!
Voor mij is het vanzelfsprekend om alles zelf te maken; dat smaakt nu eenmaal beter, vind ik. Elk cakeje, sausje, botercrème; alles krijgt een speciale ‘touch’ van mij. Dat ben ik. Dat doe ik. Dat vind ik belangrijk.
Dat beetje extra; speciaal voor jou! Daar geniet ik van! En ik denk jij ook!
Catering & Bezorging
Wat voor een feest jij wilt geven, groot of klein; lunch, gebak, buffet, high tea, picknick of borrelen; ik maak iets heerlijks voor jou en jouw gasten. Zodat jij zorgeloos kan genieten!
Bezoekadres
Achter de Molen 8
7605 AP ALMELO