workshops

De Covid-maatregelen blijven elke keer veranderen, en daarmee dus ook de mogelijkheid om al dan niet workshops te mogen geven. Als het mag, dan kan je de data zien waarop ze geven worden. 

Leuk om dit samen met familie of vriendinnen te doen! Maar ook als uitje met collega’s of een vrijgezellenfeest is dit erg leuk! Maar je kan je ook als individu opgeven; er zijn veel mensen die alleen komen en samen met anderen lekker gaan bakken.

Je krijgt veel handige tips van mij, en natuurlijk mag je na afloop de recepten en het lekkers mee naar huis nemen! Hoe fijn is dat! Kan je het later nog een keertje maken.

 

Je kan je aanmelden als individu voor de data die genoemd staan. En wil je met je eigen groepje komen, neem dan even contact met me op om een afspraak te plannen voor een datum die jullie schikt.

Adres

Achter de Molen 8
7605 AP  ALMELO

Contact

06 – 111 44 664
info@partyfours.nl

kernwaarden

gezond, ambachtelijk, feestelijk, passie, met liefde gemaakt, authentiek, vers, duurzaam

 

Workshops:

Kom gezellig meedoen met een leuke kook/bakworkshop! Alleen of met je zussen, vriendinnen of collega’s.

We beginnen de avond met koffie of thee met natuurlijk iets huisgemaakt lekkers erbij. Daarna gaan we met een klein gezelschap (max. 8 personen) aan de slag om iets heerlijks te maken, wat je na afloop mee naar huis mag nemen. En dat is allemaal zonder gluten, tarwe, lactose, melk en geraffineerde suikers. 

De recepten krijg je natuurlijk mee, zodat je zelf thuis ook aan de bak kan! 

Heb je een eigen groepje, dan plannen we een andere datum speciaal voor jullie!

 

De workshops beginnen om 19.30 uur, en zullen ongeveer 2 tot 2,5 uur duren. De kinderworkshops beginnen om 13,30 uur en duren ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Er komen maandelijks nieuwe data bij, dus hou deze pagina vooral in de gaten, dan mis je niets! 

 

Heb je nog vragen? Stel ze hier! 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

app me en ik reageer zo snel mogelijk