workshops

Tijdens de eerstvolgende workshops gaan we wat lekkers voor Pasen maken. Naast het bakken van zoete paasbroodjes (in de vorm die je zelf leuk vind), gaan we ook aan de slag met paaskoeken.

Leuk om dit samen met familie of vriendinnen te doen! Maar ook als uitje met collega’s of een vrijgezellenfeest is dit erg leuk! Maar je kan je ook als individu opgeven; er zijn veel mensen die alleen komen en samen met anderen lekker gaan bakken.

Je krijgt veel handige tips van mij, en natuurlijk mag je na afloop de recepten en het lekkers mee naar huis nemen! Hoe fijn is dat! Kan je het later nog een keertje maken.

 

Je kan je aanmelden als individu voor de data die genoemd staan. En wil je met je eigen groepje komen, neem dan even contact met me op om een afspraak te plannen voor een datum wat jullie schikt.

Adres

Achter de Molen 8
7605 AP  ALMELO

Contact

06 – 111 44 664
info@partyfours.nl

kernwaarden

gezond, ambachtelijk, feestelijk, passie, met liefde gemaakt, authentiek, vers, duurzaam

 

Workshops:

We beginnen de avond met koffie of thee met natuurlijk iets huisgemaakt lekkers erbij. Daarna gaan we met een klein gezelschap (3-6 personen) aan de slag om iets heerlijks te maken, wat je na afloop mee naar huis mag nemen. En dat is allemaal zonder gluten en tarwe.

Heb je een lactose-intolerantie, geef dit dan extra door.

De recepten krijg je natuurlijk mee, zodat je zelf thuis ook aan de bak kan!

Heb je een eigen groepje, dan plannen we een andere datum speciaal voor jullie!

 

De workshops beginnen om 19.00 uur, en zullen ongeveer 2,5 uur duren.

 

Heb je nog vragen? Stel ze hier!

 

app me en ik reageer zo snel mogelijk