december
sinterklaasbrownies
gekke kerstmuts
We zitten nu “In Between” de december feestdagen.

Sinterklaas is voorbij, en buiten verwachting heb ik het super druk gehad met bestellingen. Zó fijn en dankbaar om in deze Corona-tijd support te krijgen van alle lieverds die wat lekkers hebben besteld en gekocht! Dat doet me heel goed!

En nu op naar de kerst. Over een week is het al kerstavond. Gek idee. Buiten is het 10 graden en erg grauw. Niet bepaald een kerstsfeer… Door de nieuwe, verscherpte Coronamaatregelen zitten de scholen en de meeste winkels dicht; het is erg stil op straat…. En met onze pup van bijna 7 maanden hebben we dit jaar gekozen om geen kerstboom in huis te halen (die zou al de eerste paar dagen het niet overleefd hebben!)

Tot vandaag had ik nog geen enkele bestelling voor kerst. Vond ik enerzijds wel vreemd na de Sinterklaas drukte, maar anderzijds ook wel begrijpelijk door de nieuwe maatregelen. Maar toch… ik ging me al zorgen maken.

Ik had wel wat leuks bedacht voor de kerstdagen: Merry ChocMas! Heel veel lekkers om te genieten met warme chocolademelk. Chocoboms, brownie, fudge, mini-cupcake, slagroomtruffels en marshmallows en M&M’s. En laat ik nu veel reacties krijgen op de chocoboms!!!! Of deze ook besteld konden worden. Wat leuk! (Niet wat ik in gedachten had, maar wel iets wat ik natuurlijk ook kan doen!)

Toen ik deze apart ging aanbieden vanochtend stroomden de bestellingen binnen! Dus ik ga aan de slag! Leuk! Mét mijn foute kersttrui aan, en een leuke kerstmuts op! Hahaha! Hohoho!

 

Ik ga dit rare jaar uit knallen! Want ondanks Corona (ik vind zelf dankzij Corona), ben ik gegroeid als persoon én als onderneemster, heb ik mijn website helemaal 2.0 gemaakt, en heb ik mijn bedrijf beter op de kaart gezet.

Dank jullie wel!

Een december to remember!

 

Dag 2020! Bedankt voor alles.

2021; je bent meer dan welkom! Ik stap vol vertrouwen het nieuwe jaar in!

app me en ik reageer zo snel mogelijk