Jaaahhh! Het is maart!

De maand van de lente, lammetjes, krokussen. Ik hou er van! Elk jaargetijde heeft zijn charme voor mij, en ik kan in elk seizoen echt genieten, maar als de lente begint, dan begint bij mij de energie echt weer volop te stromen. Vooral als de zon zich laat zien en de temperaturen lekker oplopen raak ik (over)enthousiast. Dan ga ik opruimen en schoonmaken en alles op z’n kop zetten. Herken jij dat ook?

Naast dat mijn huis en winkel onder handen worden genomen, krijgen ook mijn website en aanbod een frisse boost. En ook al werkt de aanbodpagina op dit moment van schrijven nog lang niet zoals ik dat graag wil, het ziet er al een stuk beter uit! (Leuk als je even een kijkje neemt). Over een week zal hij helemaal klaar zijn.

 

cheesecake

Ondertussen ben ik ook lekker aan het bakken; nieuwe frisse en fruitige baksels voor dit nieuwe seizoen!

En natuurlijk komt er binnenkort ook weer allerlei lekkers voor Pasen aan. Nog maar een maand, en dan is het al weer zo ver!

stapeltaartje

Het wordt in ieder geval Fris, Fruitig en Vrolijk!

Denk aan citrusrasp door het beslag, fruit van het seizoen, vrolijke en sprekende kleuren, lichte (minder zware) gebakjes, en natuurlijk mag daarbij ook de gezonde gebakjes niet ontbreken. Lekker en goed voor je lichaam. Er worden weer veel recepten ontwikkeld hier!

Het seizoen van de heerlijkste cheesecakes, vanille stapeltaartjes, en lekkerste brownies is begonnen.

Met wie zou jij dit willen eten als de lockdown over is en we weer meer mensen kunnen uitnodigen? Denk jij daar ook vaak over na? Zou je, als het weer mogelijk zou zijn, gaan voor een High Tea, Sweet Table, borrelhapjes, buffet of een grote taart? Leuk als je het me laat weten door een reactie onder dit bericht achter te laten.

Wil je niets missen? Je kan me volgen op:

app me en ik reageer zo snel mogelijk